Stap 1

Kennismaking

De eerste stap is het maken van een afspraak bij u thuis. We bespreken uw wensen/eisen en stellen veel vragen. Zo ontdekken we alles over uw manier van leven over wat u mooi vindt en wat u belangrijk vindt aan uw tuin.

Stap 2

Schetsontwerp

De tweede stap is het maken van een schetsontwerp. We zoeken hierbij de verbinding tussen de wensen/eisen, uw leefomgeving en natuurlijk uw eigen persoonlijkheid. Dit vertalen wij naar een schetsontwerp in 2D of door middel van een 3D ontwerp visualiseert u zich al even in uw nieuwe tuin.

Stap 3

Definitief ontwerp

Nadat het schetsontwerp is gepresenteerd en goedgekeurd zullen wij de eventuele aanpassingen doorvoeren en alle specifieke details toevoegen aan het definitieve ontwerp. Dit ontwerp is ook de leidraad in de aanleg van de tuin.

Stap 4

Beplantingsplan

Beplanting is onze grootste passie en hier besteden we dan ook veel aandacht aan. We kijken bijvoorbeeld naar de locatie, bodemgesteldheid, het beheer en onderhoud. Een tuin moet vier seizoenen de moeite waard zijn. Naast blad en kleur contrasten spelen ook de zaden, dode bladeren en plantresten een actieve rol in de schoonheidsbeleving.

Stap 5

Uitwerkingen

Naast het ontwerp kunnen wij ook uitwerkingen leveren van bijvoorbeeld de beregening of verlichting. Zo kunt u precies zien waar uw kabels en leidingen lopen en efficiënt te werk gaan bij de aanleg hiervan. Maar ook uitwerkingen van bijzondere elementen in het ontwerp is één van de mogelijkheden!